01.

Een kopje koffie

Wij geloven dat het beste resultaat tot stand komt door goed te communiceren. We komen daarom graag langs om alle opties en mogelijkheden te bespreken.

02.

Jouw idee

Als opdrachtgever heb je misschien al wel ideeën over hoe het eindproduct er uit moet zien, wat je wel en niet in beeld wilt hebben en wat je wilt uitstralen. Die ideeën horen we graag van je. Uiteindelijk is het belangrijk dat je het juiste gevoel krijgt bij het afgeleverde product.

03.

Ons idee

Zonder jouw idee uit het oog te verliezen komt ook We Cover Content met ideeën en mogelijke concepten om tot een perfect product te komen. Het kan zijn dat bijvoorbeeld je ideeën technisch lastig te realiseren zijn of wellicht onder andere omstandigheden uitgevoerd moeten worden. We zullen daarin een combinatie maken van professioneel perspectief, jouw idee en onze ideeën.

04.

Uitvoering en aflevering

Als het eindconcept naar wens is gaan we over tot uitvoering. Alle praktische informatie die benodigd is voor een shoot wordt met je besproken en er wordt een datum gepland om de shoot te realiseren. Hierin nemen we alle aspecten mee. Achtergrondmuziek, figuranten, locaties, stylisten, etc. Tevens wordt er samen gekeken naar wanneer je product kan worden afgeleverd en op welke wijze dat gaat gebeuren.

Ben je er klaar voor? Let’s Work!